Întrebări Frecvente

FAQ

Întrebări frecvente

Puteți alege din produsele deja existente în stoc în secțiunea Shopsau puteți plasa o pre-comandă pentru un produs personalizat în sectiunea Produse Personalizate sau prin contact direct la teo@ateliermoieciu.ro sau la telefon 0745 190 395.

Plata se efectuează fie online cu cardul sau ramburs la primirea coletului.

Lemnul este un material viu și ușor imprevizibil. Există posibilitatea ca în timp, datorită oscilațiilor de căldură/umiditate din încăpere, unele produse pot avea mici modificări. Astfel, noi vom oferi garanție timp de 1 an pentru toate produsele noastre și oferim asistență în cazul unor modificări majore ale structurii lemnului.

Timpul de livrare variază în funcție de locație și de complexitatea comenzii. În mod obișnuit, livrăm produsele în termen de 5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Pentru comenzi personalizate, timpul de livrare poate fi mai lung.

Utilizăm diverse tipuri de lemn, precum nuc, frasin și stejar, recunoscute pentru durabilitatea și estetica lor. Fiecare tip de lemn are caracteristici unice, oferind produselor noastre calitate și un aspect deosebit.

Pentru a păstra tocătoarele în cea mai bună stare, vă recomandăm să le spălați manual cu apă călduță și săpun, fără a le lăsa să se înmoaie. După spălare, uscați-le bine și depozitați-le într-un loc uscat. De asemenea, periodic, puteți aplica ulei de lemn pentru a menține finisajul și integritatea lemnului.

Da, toate tocătoarele noastre sunt tratate cu uleiuri și finisaje non-toxice, sigure pentru contactul cu alimentele. Ne asigurăm că fiecare produs respectă cele mai înalte standarde de siguranță alimentară.

Cos cumparaturi