Urban Market – Farmers & Crafts

Recent, am avut privilegiul să participăm la unul dintre cele mai așteptate evenimente din orașul Brașov – Târgul Urban Market – Farmers & Crafts, desfășurat între 27 și 29 octombrie 2023. A fost o experiență autentică, un melanj perfect între tradiție și modernitate, care ne-a permis să ne conectăm cu iubitorii de meșteșuguri și natură.

Un Spectacol al Meșteșugurilor

Târgul a fost un carnaval de culori, arome și texturi, unde fiecare colț era o nouă descoperire. Ne-am bucurat de discuții captivante cu vizitatori din toate colțurile țării, fiecare cu poveștile și experiențele sale unice. A fost un spațiu de învățare și inspirație reciprocă, unde am împărtășit secretele și tehnici ale meșteșugului nostru.

Prezentarea Colecției de Toamnă

Punctul nostru de atracție a fost colecția de toamnă, care a inclus tocătoare realizate manual din nuc, frasin și stejar. Fiecare piesă reflecta ore de muncă minuțioasă și o atenție deosebită pentru detalii. A fost fascinant să observăm reacțiile vizitatorilor la atingerea lemnului finisat și la aprecierea designului unic al fiecărui tocător.

Mulțumiri și Așteptări

Mulțumim organizatorilor pentru această platformă excepțională și tuturor celor care au trecut pe la standul nostru. Aceste trei zile ne-au reînnoit pasiunea și ne-au confirmat că meșteșugul tradițional are un loc special în inimile oamenilor.

Până la următorul târg, ne întoarcem în atelier, inspirați și gata să creăm noi capodopere. Sperăm să ne revedem curând!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cos cumparaturi